Filteri
Posebne karakteristike
  • Filteri perivi u perilici posuđa
  • Uključen ugljeni filter
  • LED svjetla

Indesit nape
Odaberite učinkovitost i moderan dizajn Indesit kuhinjskih napa. Neophodni uređaji za opremanje svake kuhinje, dizajnirani su kako bi ponudili iznimnu snagu usisavanja za sve one koji žele kuhati bez brige da će para uništiti namještaj, čime se osigurava zdravo okruženje, bez masnoće i neugodnih mirisa.
Zahvaljujući svojoj tehnologiji i kompaktnoj strukturi, dubine od samo nekoliko centimetara, Indesit nape su super učinkovite i tihe kada se koriste. Odaberite model koji vam se više sviđa; dostupni su u varijantama kao što su tradicionalni ili u obliku dimnjaka. Možete se odlučiti za ugradbene nape koje se savršeno uklapaju s vratima vaših kuhinjskih ormarića, usklađujući se sa svim ostalim završnim elementima interijera. Ili što je sa zidnim napama koje su idealne ako je vaša ploča za kuhanje postavljena uz zid, postajući na taj način obilježje dizajna koje će se isticati među svim vašim ostalim elementima i namještajem. U rasponu veličina od 60 do 90 cm, naše nape dizajnirane su za prilagodbu svakoj vrsti prostora na učinkovit i funkcionalan način. Svi oni osiguravaju savršeno osvjetljenje zahvaljujući LED svjetlima koji omogućuju da se svjetlost širi izravno na svaku točku i stvara ugodno i gostoljubivo radno okruženje. Nape Indesit također nude izvrsnu učinkovitost filtriranja zahvaljujući podesivoj snazi ​​i brzini usisavanja, koja se može odabrati pomoću kontrolnih tipki jednostavnih za korištenje.
Kako bi se olakšalo čišćenje, aluminijski filtri za masnoću se mogu ukloniti i prati u mašini za posuđe. Bezvremenski dizajn i korišteni materijali kao što su nehrđajući čelik ili staklo, dobro se uklapaju s većinom kuhinjskih napa i s drugim uređajima kao što su na primjer ploče za kuhanje iz našeg asortimana. Pogledajte naš katalog i pronađite najbližu trgovinu u kojoj možete kupiti Indesit napu.