Politika o kolačićima

Naša web stranica koristi kolačiće i druge tehnologije praćenja kako bismo Vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima i načinu na koji ih koristimo možete pronaći niže. Za daljnje informacije vezano za korištenje Vaših osobnih podataka od strane Whirlpool, molimo Vas pročitajte naša Pravila o privatnosti.

Kolačići – Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju ste posjetili koja nam pomaže identificirati Vaše računalo sljedeći put kada posjetite našu stranicu ili kako bi omogućilo neke funkcije.

Većina internet preglednika je postavljena da automatski prihvaća kolačiće. Međutim, možete promjeniti postavke kako bi blokirali kolačiće od spremanja na Vaše uređaje ili ih omogućiti samo za pojedine kategorije. Napominjemo da u slučaju da su navigacijski ili funkcijski kolačići onemogućeni ili izbrisani, pojedine funkcije web stranice možda neće funkcionirati kako je predviđeno. Kako biste upravljali ili onemogućili kolačiće, molimo Vas slijedite upute prikazane u tablici niže.Web beacons – web pratilice su male elektronske slikovne datoteke koje mogu biti ugrađene u web stranicu ili uključene u poruku e-pošte, a obično su nevidljive ljudskom oku. Kada se upotrebljavaju, web-svjetionici (također poznati kao 'jasni GIF-ovi' ili 'pikseli za praćenje') mogu nam govoriti o tome koliko ljudi dolaze na naše web stranice, bez obzira na to jesu li jednokratni ili ponovljeni posjetitelji, vidjeti koje su stranice posjetili i koliko dugo, kako se određene kampanje oglašavanja na mreži pretvaraju i druge slične podatke o korištenju web stranice. Kada se koristi u e-pošti, web beacons može nam reći vrijeme kada je e-pošta otvorena, ako i koliko puta je proslijeđena, što povezuje korisnike klikom unutar poruke e-pošte. Na temelju tih informacija možemo prilagoditi sadržaj, proizvode, usluge i promocije koje Vam pružamo kako bismo bolje zadovoljili vaše interese, kao i upoznati vas s proizvodima, uslugama i / ili posebnim ponudama [brand name] u kojima možete zanimati se.

Zapisničke datoteke – to su datoteke koje bilježe aktivnost na webu i prikupljaju neosobne statistike o vašem posjetu ili korištenju naših web stranica. Dnevne datoteke mogu nam pomoći da uhvatimo, između ostalog: (i) vašu IP adresu, što je jedinstveni skup brojeva koje vašem davatelju internetskih usluga (ISP) dodjeljuje vaše računalo (imajte na umu da, ovisno o ISP-u, broj dodijeljen vaše računalo može biti drugačije svaki put kada se povežete s internetom); (ii) vrstu preglednika i operacijskog sustava koji koristite; i (iii) druge informacije o vašoj mrežnoj sesiji, kao što je URL koji ste došli da biste došli na našu web stranicu i datum i vrijeme koje ste posjetili našu web stranicu. Pored upotrebe tih informacija kako bismo bolje razumjeli kako se naši web stranice koriste, možemo upotrijebiti podatke prikupljene datotekama zapisnika, kao što je IP adresa (zajedno s vašim osobnim podacima) za otklanjanje tehničkih problema, održavanje online sigurnosti i sigurnosti te, ako je potrebno, zabraniti ili ograničiti pristup našim mrežnim uslugama od strane određenih korisnika. Zadržavamo pravo izmjene ili ažuriranja ove obavijesti o privatnosti i kolačića u bilo kojem trenutku i sve izmjene koje možemo napraviti u budućnosti bit će objavljene na ovoj stranici. Često provjeravajte ažuriranja ili izmjene ove obavijesti o privatnosti i kolačiću. Na vrhu ove stranice pronaći ćete datum posljednjeg ažuriranja.

Kliknite ovdje da biste uredili svoje postavke.