Do it together

Do it together

Život postaje jednostavniji samo jednim pokretom, uz Push&Go i Turn&Go tehnologije: samo jednim pritiskom ili okretom svi mogu sudjelovati u kućanskim poslovima, pružajući potpuni mir.

Da li ste spremni promjeniti svoj život samo jednim pokretom?

Otkrijte kako, s Indesit kućanskim aparatima. Širok izbor rješenja za obavljanje kućanskih poslova.

Potreban je samo jedan pritisak da se pokaže dobar primjer

S našim Push&Go mašinama za pranje veša nikad nije bilo jednostavnije kreirati sretniju i zdraviju porodičnu atmosferu, koja potiče pomaganje. Zahvaljujući ovom pokretu, vaša djeca će usvojiti isti pristup kućanskim poslovima kasnije u životu.

Uživajte u zajedničkom vremenu, uz potpuni mir

Push&Go tehnologija osmišljena je za optimalne rezultate uz minimalan napor - osiguravajući čisto i suho posuđe bez upotrebe pretpranja, samo jednim pritiskom. Na modernom, jednostavnom korisničkom sučelju nalazi se Push&Go dugme, kojim se pokreće 85-minutni ciklus pranja posuđa. Toliko je intuitivan da svatko u porodici može pomoći s posuđem.

Najjednostavniji način da porodica podijeli zadatke

Pametna Turn&Go funkcija, u Indesit pećnicama, savršena je za zaposlene porodice koje nemaju puno vremena za provoditi u kuhinji. Jednim okretom dugmeta, Turn&Go omogućuje cijeloj porodici da uživa u ukusnim obrocima za samo sat vremena, bez brige o postavljanju ispravnog vremena i temperature pečenja.

Samo jedan pritisak za uvijek idealnu svježinu

Potreban je samo jedan pritisak prije organizacije namirnica u frižideru za aktiviranje dodatne snage hlađenja, unutar obje šupljine uređaja.
Push&Go funkcija je praktična funkcija za vraćanje idealne temperatura u cijelom frižideru, lako i brzo.