Novi Indesit Total No Frost frižideri sa Push&Go

Novi Indesit Total No Frost frižideri sa Push&Go

Dodatna snaga hlađenja za vaše
dodatne odlaske u trgovinu

Velika kupovina namirnica zaslužuje vrhunsku svježinu.

Velika kupovina namirnica zaslužuje vrhunsku svježinu.

Voće i povrće, riba i meso, mlijeko i sir. Također i jaja, umaci te preljevi. Kada pričamo o kupovini namirnica za cijelu obitelj popis je velik. Zato je tjedna kupovina sve veća i veća, kao i razina svježine koja je potrebna jednom kad donesete namirnice doma. Zahvaljujući novim Total No Frost kombiniranim frižiderima sa Push&Go dugmetom, ovo više nije problem: potreban je samo jedan pritisak dugmeta za brzo hlađenje unutrašnjosti frižidera i zamrzivača te za čuvanje idealne svježine za svaku namirnicu. Ovi frižideri čine život jednostavnijim nego ikad prije zahvaljujući drugim funkcijama za maksimalnu praktičnost i pouzdanost.

Uvijek idealna svježina samo jednim pritiskom dugmeta.

Uvijek idealna svježina samo jednim pritiskom dugmeta.

Svježi sastojci uvijek se nalaze na tjednom popisu za nabavku, ali njihovo čuvanje na odgovarajućoj temperaturi može biti teško, posebice kada je frižider pretrpan i često otvaran, što uzrokuje povećanje temperature.
Zato novi Indesit Total No Frost frižideri predstavljaju Push&Go: pametnu funkciju za uspostavu idealne temperature u cijelom hladnjaku, lako i brzo.
Potreban je samo jedan pritisak prije organiziranja namirnica u hladnjaku kako bi se aktivirala dodatna rashladna snaga u obje šupljine i kako bi se svaki sastojak sačuvao zahvaljujući 40% bržoj uspostavi temperature*.

*Uspoređeno kada Push & Go nije aktiviran. Interno ispitivanje provedeno sa shemama opterećenja prema normi IEC 62552. 40% odnosilo se na model visine 2 metra bez imverter kompresora; ostali modeli mogu dati drugačije rezultate.
Pick&Go

Pick&Go

Jedna kutija, puno namjena.Nema neiskorištenog prostora, u novom Indesit frižideru uz Pick&Go:
uklonjivi spremnik koji iskorištava prostor ispod police. Savršen za skladištenje sira, hrane za doručak ili ostataka, može se izvaditi iz frižiderai staviti u mikrovalnu rernu kako bi se zagrijala hrana, donijeti na stol ili odnijeti na uredske i školske ručkove - te također oprati u mašini za pranje posuđa.
Zahvaljujući njegovom horizontalnom izvlačenju fleksibilnosti se optimizira, omogućujući najbolje korištenje prostora.

FreshSpace +

FreshSpace +

Jednostavna kontrola vlažnosti za očuvanje svježine.Voće i povrće velik su dio svakog frižidera, pa je neophodno da sačuvaju svježinu kako bi se tijekom cijelog tjedna uživalo u zdravim jelima. Ladica FreshSpace+ ima jednostavan za korištenje slider koji omogućuje podešavanje veće razine vlažnosti za spremanje povrća ili niže razine za voće, stvarajući idealne uvjete vlažnosti za duže čuvanje voća i povrća svježim i hrskavim.

ExtraFresh 0 ° C

ExtraFresh 0 ° C

Extra hladno za osjetljivu hranu.Osjetljiva hrana treba posebnu pozornost.
Ova posebna ladica na oko 0ºC* stvara savršene uvjete za ribu, meso i druge osjetljive sastojke.

* 1-2°C s postavkom frižiderana 4°C/srednji, okolina na 25 °C. U skladu s normom EN 62552-1/-2/-3:2020

Flexible inner door

Flexible inner door

Maksimalno iskorištavanje vertikalnog prostora.Visoki predmeti više neće biti problem.
Zahvaljujući podesivim polubalkonima u vratima, jednostavno vertikalno premještanje napravit će prostor za boce i staklenke različitih visina.


Itens altos já não serão um problema. Graças às meias prateleiras ajustáveis, basta um simples deslize vertical para conseguir mais espaço para garrafas e frascos de diferentes tamanhos.

ExtraStrong Staklo

ExtraStrong Staklo

Novi Indesit Total No Frost frižideri sadrže snažnije police izrađene od debelih stakala. To znači da police mogu držati do 100 kg bez lomljenja, što omogućuje sigurno čuvanje hrane i teških predmeta.

Total No Frost

Bez gnjavaže.

Stvaranje leda u zamrzivaču i kondenzacija u frižideru učinkovito se sprječavaju zahvaljujući Total No Frost tehnologiji koja jamči stalnu cirkulaciju zraka, izbjegavajući pritom gnjavažu ručnog odmrzavanja.

Tiho hlađenje

Najveća učinkovitost pri niskoj razini buke

Novi Indesit Total No Frost frižideri s Push&Go vrlo su tihi, zahvaljujući kvalitetnim komponentama i posljednjoj generaciji inverter kompresora, prikazan na nekim modelima. Zahvaljujući tim značajkama, hladnjak radi tiho, čak 37 dB(a).

Garancija 15 godina*

Potpuna pouzdanost pruža potpuni mir.

Dugotrajne izvedbe uvijek su zajamčene 15-godišnjim jamstvom za kompresor, što nove Indesit hladnjake čini još pouzdanijim.

* Sve što je potrebno jest registracija frižidera, online ili pozivanjem odabranog broja .to

Novi pouzdani saveznici u organizaciji svake kupovine namirnica

Novi Indesit Total No Frost frižideri imaju potpuno novi dizajn.