Manje čišćenja, više radosti u kuhanju za svakoga

Manje čišćenja, više radosti u kuhanju za svakoga

Upoznajte novi asortiman Indesit štednjaka

Pružite zdrav zaokret svakom jelu

Pružite zdrav zaokret svakom jelu

Pomoću Turn&Go Steam* programa možete pripremiti zdrave i ukusne obroke zahvaljujući nježnoj snazi ​​pare. Kako radi? Lako i brzo jer nema potrebe za predzagrijavanjem: samo izlijte malo vode na dno pećnice i okrenite gumbe na posebnu funkciju pare.

* Dostupno samo na odabranim modelima

Maksimalno čišćenje s minimalnim naporom

Čujemo vaše potrebe: čišćenje pećnice jedan je od najvažnijih zadataka u kući. Dakle, dopustite nam da vas upoznamo s našim EasyClean paketom, kombinacijom različitih značajki* za čišćenje pećnice bez napora.

*Ovisno o proizvodu
Click&Clean

Click&Clean

U samo tri jednostavna koraka vaša će pećnica izgledati kao nova: jednostavno uklonite unutarnja staklena vrata jednim pritiskom, temeljito ih očistite, a zatim ih lagano ponovno umetnite u okvir bez upotrebe alata.

Steam&Clean

Steam&Clean

Čistite snagom pare: isprobajte ovaj učinkovit i ekološki prihvatljivi 35-minutni ciklus čišćenja* koji, koristeći samo paru na 90° C, eliminira masnoću i prljavštine bez potrebe za agresivnim kemijskim deterdžentima.

* Dostupno samo na odabranim modelima
Katalitičke ploče

Katalitičke ploče

Borba s čišćenjem je završena zahvaljujući ovim pločama: posebne bočne ploče* obložene su poroznom caklinom koja hvata masnoću i prljavštinu te ih prirodno uklanja tijekom procesa kuhanja.

* Dostupno samo na odabranim modelima
Anti-stick pladanj

Anti-stick pladanj

Čišćenje je lakše nego ikad prije zahvaljujući posebnoj teksturiranoj površini pladnja koja sprječava da se hrana zalijepi. Za neke modele dostupna je i dublja verzija pladnja od 5 cm.

Brzo predzagrijavanje (Fast Preheat)

Započnite kuhanje u pola vremena. Vrijeme u kuhinji se više ne troši na čekanje zahvaljujući funkciji brzog predzagrijavanja*, rješenju za uštedu vremena koje prethodno zagrijava pećnicu u pola vremena**. Može se lako odabrati gumbom, omogućujući pećnici da brže dosegne željenu temperaturu.


* Dostupno samo na odabranim modelima.
** Izračunato s obzirom na statičku funkciju na 180° C.

Vodič za kuhanje

Korisni savjeti za pripremu mnogih ukusnih jela. Mnogo različitih uputa za kuhanje je uvijek na dohvatu ruke zahvaljujući praktičnoj naljepnici* postavljenoj na unutarnji dio vrata koja označava pravilno vrijeme kuhanja i količinu razne hrane.


* Dostupno samo na odabranim modelima.
XL šupljina

XL šupljina

Neka svaki obiteljski obrok bude savršen, svaki dan.
Imate veliku obitelj? Uz Indesit štednjake ste mirni zbog njihovog XL kapaciteta!
Novi asortiman štednjaka od 60 cm ima kapacitet pećnice do 75L*, koji vam omogućuje kuhanje većih namirnica pogodnih za obiteljske potrebe.* Ovisno o proizvodu
Cook3 funkcija

Cook3 funkcija

Čak je i naša opcija kuhanja na više razina za svačiji ukus.
Jeste li ikad sanjali da imate više pećnica za kuhanje više obroka odjednom?
Sada vam je potrebna samo jedna: s ovom opcijom kuhanja na do 3 razine* možete pripremiti različita jela istovremeno bez mješanja mirisa i okusa, a nije potrebno niti rotirati pladnjeve.* dodatak za pećnicu dostupan je za odvojenu kupovinu

Otkrijte cijeli asortiman

Kada je u pitanju asortiman ploča za kuhanje, možete birati između nekoliko različitih opcija: plinske, električne ploče, kombinirane plinske i električne ploče, staklokeramičke, indukcijske.