2 sekunde, 1 pritisak, 0 problema

2 sekunde, 1 pritisak, 0 problema

Jedan pritisak na dugme: Sve što je potrebno za uključivanje vašeg uređaja, postavljanje programa i pokretanje ciklusa pranja. Toliko jednostavno.

*1 pritisak potreban je nakon paljenja uređaja.
Push&Go tehnologija

Turbo programming tehnologija

Push&Go tehnologija

Jedan pritisak na dugme: Sve što je potrebno za postavljanje programa i pokretanje ciklusa pranja. U 45 minuta do besprijekorno čistog veša.

*1 pritisak potreban je nakon paljenja uređaja.
Sav potreban prostor

Sav potreban prostor

Veliki otvor u vašoj Innex perilici pojednostavljuje punjenje i pražnjenje vašeg veša. Njezina ergonomska ručka dizajnirana je za ugodnu upotrebu.

Evolucija dizajna

Čisti talijanski stil
Jednostavno i intuitivno

Sve što trebate, na prvi pogled

Jednostavno i intuitivno

Sve u vašoj Innex mašini dizajnirano je za jednostavnu i intuitivnu upotrebu: Push&Wash jednostavno se pronalazi na stroju zbog svoje lijepe plave boje. Programi i ciklusi su jednostavno raspodijeljeni tako da brzo možete pronaći potrebne programe. Sve posebne funkcije i značajke popraćene su jednostavnim opisom na novim upravljačkim pločama. Jednostavno, zar ne?

Anti-odour ciklus

Inovativno okretanje bubnja, dodatno ispiranje na kraju ciklusa i konstantna kontrola nad temperaturom omogućuju vam da vašu odjeću očistite od neugodnih mirisa od dima, prljavštine ili masti.

Preskakanje programa

Ako morate izaći iz kuće i ne želite ostaviti stroj uključen, pritisnite gumb za ubrzavanje i stroj preskače ciklus ispiranja i centrifuge te završava ciklus u samo 20 minuta.

Program za posteljinu

Za uštedu vremena i novca, delikatan ciklus za održavanje mekoće i obujma vaše posteljine/jorgana.