2 sekunde, 1 pritisak, 0 problema

Rješenje za pranje i sušenje veša jednim pritiskom na dugme*
*1 pritisak je potreban nakon uključivanja uređaja.

Push&Go

Jedan pritisak na dugme: to je sve što je potrebno za uključivanje vašeg uređaja, podešavanje programa i pokretanje ciklusa pranja-sušenja. Toliko je jednostavno!

*1 pritisak je potreban nakon uključivanja uređaja.

Wash & dry

Oprano i osušeno rublje u 45’


Wash&Dry uključuje brzi i učinkoviti ciklus pranja u samo 15 minuta popraćen s 30 minutnim ciklusom sušenja. Posebna Wash&Dry tehnologija vašem rublju omogućuje jednostavno peglanje i spremno je za oblačenje

Anti-Stain

Zbogom tvrdokornim mrljama


Odaberite tip mrlja i pustite da vaša perilica obavi ostalo: automatski odabire najbolje postavke za uklanjanje mrlja. Opustite se. Hrana: vino, voće, nadjevi i druge organske mrlje. Rad: tinta, motorna ulja, itd. Na otvorenom: blato i trava te druge tipične mrlje. Za pamuk i sintetičke cikluse na 30° do 60°C.

Airfresh

AirFresh ciklus osvježava vaše čiste predmete u samo 30 minuta. Vrući zrak duboko ulazi u vaša vlakna zahvaljujući posebnim okretajima bubnja, što pomaže u uklanjanju dima, masti i drugih čestica

Rapid 30’

Kada nemate vremena ovo je idealan program za vas: ciklus je gotov u 30 minuta.

Push&Go

Push&Go

Turbo programming tehnologija


Jedan pritisak na dugme: sve što je potrebno za uključivanje vašeg uređaja, podešavanje programa i pokretanje ciklusa pranja-sušenja*. U samo 45 minuta imate čistu odjeću bez mrlja.

*1 pritisak je potreban nakon uključivanja uređaja.
Revolucija namijenjena svima

INNEX

Revolucija namijenjena svima

2 sekunde: jednostavan pritisak na dugme.

1 dugme: za uključivanje uređaja odaberite i pokrenite vaš Wash&Dry program, idealno za pamuk i umjetna vlakna, u isto vrijeme.

0 problema: odlični rezultati jednostavni za peglanje.
Opustite se.

*1 pritisak je potreban nakon uključivanja uređaja.

Evolucija dizajna

Prekrasan talijanski stil Pouzdano, snažno, prekrasno. Vaš Innex uređaj omogućuje vam jednostavnu upotrebu u kombinaciji s lijepim talijanskim dizajnom
Sve što je potrebno, na prvi pogled

Jednostavno i intuitivno

Sve što je potrebno, na prvi pogled

Sve u vašoj Innex perilici dizajnirano je za jednostavnu i intuitivnu upotrebu: the Push&Wash jednostavno se pronalazi na stroju svojom lijepom plavom bojom. Programi i ciklusi su jednostavno raspodijeljeni, tako da brzo možete pronaći potrebne programe. Sve posebne funkcije i značajke popraćene su jednostavnim opisom na novim upravljačkim pločama. Jednostavno, zar ne?

Sav potreban prostor

Sav potreban prostor

Veliki otvor u vašoj Innex perilici-sušilici rublja pojednostavljuje punjenje i pražnjenje vašeg rublja. Njezina ergonomska ručka dizajnirana je za ugodnu upotrebu bez poteškoća.